Партньори

  • Калоян Георгиев – дарение в размер на 1,000 лева.
  • ДПП Витоша – финансова помощ за извозване на отпадъци
  • Бултранс ЕООД– предоставяне на контейнери за отпадъци на преференциални цени
  • Стройрент – предоставяне на оборудване на преференциални цени

JP_L_1При нас ще намерите високотехнологични биоензимни продукти приложими във всички отрасли на икономиката и бита, както и професионална консултация как да замените токсичните химикали с компоненти от природата.


Lenta-MiKх80-2Можем да Ви помогнем в избора на Вашата нова туристическа раница, екип, спален чувал, палатка, колоездачни тениски и клинове, очила и маски за плуване и други аксесоари на производителите Vango, Fuse, Pinguin, Hi-tec, Northland, Trekmates, Spokey, Goggle, Alpina, Husky, Tempish, Alpine pro, Kilpi, Mac in a sac и други.
Целта ни е да изберете и да Ви доставим най-подходящата екипировка за туризъм или любимият Ви спорт.


 OutsiderBanner_280x150Магазин за планинска, мото и работна екипировка – нова и оказионна.

 

 


JP_L_3София Рент Център е специализиран в отдаване под наем на перфектно поддържани планински мотоциклети, скутери, различни видове велосипеди и лодки, колесари, сърфове, багажници, оборудване и аксесоари за тях.


JP_L_4Водач за българските планини – Красимир Новаков

 

 


Приятно ни е да се запознаем – ние сме Елена и Георги JP_L-2Илиеви. Пътуването е наша страст. Смятаме, че хората много се обогатяват пътувайки, разширяват светогледа си, учат много неща и не на последно място много се забавляват.  Пък и не всеки път човек има времето и средствата за едно реално пътуване, затова ви каним заедно да участваме в много „виртуални” пътувания.


Спомоществователи
Rayna TzvetkovaРайна Цветкова – изграждане на иинтернет страницата на Туристическо дружество „Боерица”

Вашият коментар