Хижарски Фест Боерица – 12-13 август 2017

Прекрасните домакини на Хижарски Фест Боерица – 12-13 август 2017 – EAСA България и ТД Боерица създадоха незабравими преживявания и изпълниха всичко, което бяха обещали:

  • пешеходна разходка от с. Владая до х. Боерица, велопоход  до хижата, тур из хижата и чайната;
 • алпийски тролей (90м ! ), акустичен концерт, барбекю вечеринка и какво ли още не.

Незабравимият фест – в няколко кадъра.

This entry was posted in Всички публикации, хижа Боерица. Bookmark the permalink.

2 Responses to Хижарски Фест Боерица – 12-13 август 2017

 1. Елена Иванова says:

  Днес 21.07.2017г в предаване по програма Хоризонт около 10.40ч слушах за случващото се с хижа Боерица на Витоша.Мога да подвърдя ,че реставрация на тази красива хижа е правена през лятото на 1951 или 1952 година защото това лято един месец бях там с моята майка,тъй като баща ми работеше там по строежа на новата или реставрацията на съществуващата хижа.. /не мога със сигурност да кажа защото бях малка и още не ходех на училище./Това което помня,че в началото на м.септември когато с майка ми се прибрахме в София, там беше валяло сняг, а баща ми продължи още известно време да работи докато са приключили с възложената работа на този етап. За съжаление моята майка вече я няма, а тя би ми разказала всичко точно.
  Радвам се че се грижите за тази любима моя планина, на мен вече ми е трудно да отивам на високите части за да видя как изглежда в момента хижата, но пък хода на екскурзия в ниските части на планината с удоволствие.
  Успех в добрите намерения и поздравления за всички които могат да помогнат финансово или с личен труд.

  • boerica says:

   Елена, здравейте.
   Благодаря за информацията.

   Ще се радваме да ни гостувате. За съжаление ще мине поне година, докато възстановим хижата, но пък ще бъдем горе доста често по работа.
   Можете да следите нашия график на сайта или във Фейсбук или просто да ми се обаждате на 0888 421 822, когато сте в района на Владая или на Зл. Мостове.

   С удоволствие ще ви представя и възстановените от нас маршрути в района.

   Поздрави
   Ю. Пишев

Leave a Reply