Оналйн дарения за хижа Боерица

Вече имаме възможност да събираме дарения онлайн по инициативата ни с ЕАСА България, за възстановяване на хижа Боерица (линк към проект хижа Боерица).

Изберете сума за дарение. Изберете дали ще е единична или всеки месец. Изберете метод – с карта, Paypal или друг. Ако имате някакъв коментар, може да го напишете в полето – напирмер за какво точно искате да се разходват парите.

Поради сгъстените срокове и късия строителен сезон на Витоша, апелираме към всички, които ни познават или просто ни се доверяват,  да превеждат пари директно в сметката на дружеството. Понеже шест годишната ни битка за спечелване право на стопанисване на хижа Боерица не е завършила, ще бъдем откровенни.
Докладът е изготвен, не е внесен и не е гласуван. Всички средства, които са събрани преди решението на Столичен Общински Съвет (очаквана дата 15 октомври) ще бъдат насочени за възстановяване на постройката, която миналата година спасихме от разрушаване, без да има гаранция, че ще някога ще я стопанисваме. Дори и само това според нас си струва като кауза.

Повече информация за какво набираме средства в момента – линк към страницата за дарения.
За корпоративни партньори – линк към страница.

About Християн

Председател на Туристическо дружество "Боерица"
This entry was posted in СЪОБЩЕНИЯ ЗА ЧЛЕНОВЕ, хижа Боерица and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply