Боерица убива своя създател

Докато се готвите за състезанието “По стъпките на Алеко с приятел”, трябва да си припомните и прочутата карикатура “бай Ганьо убива своя създател.”

Не е “пасивно агресивно,” нито е плачливо-страхливо, но е истина. Аз съм един от двамата създатели на дружеството. Аз съм бил мотора на организацията като туристическо дружество през годините.  Аз съм неговия първи секретар. Аз съм се борил сам за спасяването на Боерица до 2016 година. Моя е идеята за утрешното състезание и настояването да се кандидатства за средства пред общината. Моя е голяма част от написаното в проекта. Аз съм минавал маршрута и неговите продължения със всички средства и през всички сезони.  Аз съм поддържал ентусиазма на нежелаещите през годините.

За всичките си засуги съм изолиран и изтикан встрани в опит да бъде забравен. Не е по мое желание, а по преценка на един сърдит и самовлюбен управителен съвет и по ваше допускане.  Вината ми беше, че написах благодарност към моите дарители, в която можеше да се прочете упрек към общината и намек за рушителното, а не съзидателно поведение на ЕАСА.

Сами преценете дали съм узурпирал собствения си уебсайт и дали аз създавам негативен имидж пред нашите партньори.

Очаквам отново да ме цензурират, защото Бай Ганьо си е такъв.

И въпреки това той си е наш-на всички българи.

Юлиан Пишев

 

 

 

 

This entry was posted in Без категория. Bookmark the permalink.

Leave a Reply